Antalya'da Apartman Dairesinde Çikan Yangin Korkuttu

Antalya’da bir binanin 4. katindaki dairede çikan yangin zaman zaman korku dolu anlar yasatti. Ekipler yangina müdahale ederken, bir vatandasin alt dairede hiçbir sey olmamis gibi olup biteni izlemesi ise dikkat çekti.

Antalya'da Apartman Dairesinde Çikan Yangin Korkuttu
Yangin, Muratpasa ilçesi Tahilpazari Mahallesi 467 sokak üzerinde bulunan apartmanin 4’üncü katinda bulunan dairede çikti. Dairenin odalarinin birinin pencerelerinden dumanlarin çiktigini gören çevre esnafi durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarin ardindan olay yerine çok sayida itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler yangina kisa sürede müdahale etti. Yangin dolayisi ile balkon kapisinda zaman zaman alevlerin çikmasi ise korku dolu anlar yasatti. Yanginin çiktigi aparmanin 2 alt yan dairesinde bulunan bir kisi ise atleti ile balkona çikarak hiçbir sey olmamis gibi olup biteni izlemesi saskinlik olusturdu. Yasanan o anlar ise cep telefonu kamerasi ile vatandaslar tarafindan kaydedildi.

Yangin ekiplerin 30 dakikalik müdahalesinin ardindan söndürüldü. Yapilan ilk incelemede yanginin patlayan klima motorundan çiktigi tahmin ediliyor. Olay yerine gelen polis ekipleri yangin ile ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA