Erzincan'da Kaldirim, Asfalt Çalismalari Hiz Kazandi

Erzincan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü Ekipleri sehrin dört bir yaninda çalismalarini sürdürüyor. Çalismalar kapsaminda asfalt ve insaat ekipleri Mimar Sinan Mahallesi, Inönü Mahallesi, Ulalar Inönü Mahallesi, Yalnizbag Osmangazi Mahallesi ve Büyük Çakirman Mahallelerinde hummali bir sekilde çalismalarini sürdürüyor.

Erzincan'da Kaldirim, Asfalt Çalismalari Hiz Kazandi
Mimar Sinan Mahallesinde yeni imar alanlarinda kaldirim çalismalari devam ederken sicak asfalt çalismalari da beraberinde yürütülüyor. Kaldirim yenileme çalismasi yapilan Inönü Mahallesi 2. Sokakta ise asfalt çalismalari gerçeklestiriliyor. Insaat ekiplerinin bir kismi da Ulalar Inönü Mahallesi Mimoza Sokakta alt yapi çalismalari dolayisiyla tahrip olmus kisimlarda kilit parke tas onarimi, Yalnizbag Osmangazi Mahallesi 211 sokakta zemin düzeltme ve kilit parke tas uygulamasi ve Büyük Çakirman Mahalle mezarliginda çevre düzenlemesi çalismalarini sürdürüyorlar.

Yeni sanayi sitesi yolu çalismalarinda sona yaklasildi

Erzincan Belediyesi tarafindan Erzincan Yeni Sanayi Sitesi ulasiminda ortaya çikan yogunlugu azaltmak amaciyla sanayi için alternatif olarak 500 metre uzunlugunda açilan yan yol da bordür çalismalari tamamlanirken asfalt serimi öncesinde zemin hazirliklari yapiliyor.
Kaynak: İHA