Bakan Özer, Amcasinin Ailesine Taziyede Bulundu

Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, geçtigimiz gün hayatini kaybeden amcasinin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Özer, Amcasinin Ailesine Taziyede Bulundu
Milli Egitim Bakani Mahmut Özer’in amcasi Mehmet Özer (67) tedavi gördügü hastanede hayatini kaybetti. Özer’in cenazesi geçtigimiz gün Tokat merkeze bagli Yazibasi köyünde topraga verildi.

Bakanlar Kurulu toplantisi nedeni ile cenazeye katilamayan Bakan Özer, aksam saatlerinde taziye için köyüne geldi. Baba ocaginda taziyede bulunan Bakan Özer, daha sonra taziye çadirina geçti. Burada il protokolü ile bir araya gelen Bakan Özer, taziyeleri kabul etti. Bakan Özer, “Acimizi paylastiginiz için basta sayin valimize, belediye baskanimiza tüm teskilatlarimiza milli egitim bakanliginin tüm temsilcilerine tüm kamu kurum ve kuruluslarina çok tesekkür ederim. Tüm ailem adina yanimizda oldugunuz için bu acimizi paylastiginiz için çok tesekkür ederim” dedi.

Bakan Özer, yaklasik 1 saat süren ziyaretin ardindan mezarlik ziyareti yaparak kentten ayrildi.

Bakanin amcasi büyük sevinç yasamisti

Mehmet Özer (67), yegeni Mahmut Özer’in bakan olarak atanmasi ile ilgili duygularini dile getirmisti. Mehmet Özer, Bakan Özer’in çocukluk yillarinin köyde geçtigini belirterek, "Ilkokulu Tokat’ta okudu. Yaz tatillerinde köye geliyordu. Çaliskan bir ögrenciydi. Bakan oldugunu bizde televizyondan duyduk, sevinç yasadik. Çok mutlu olduk. Köy caminden bakan oldugu anons edildi. Köylülerimiz sevindi, gurur duyduk" ifadelerini kullanmisti.
Kaynak: İHA