3 Yasindaki Çocugu Kurtardiktan Sonra Sele Kapilan Bankacinin Görüntüsü Ortaya Çikti

Kastamonu’nun Küre ilçesinde sele kapilan 3 yasindaki kizi kurtardiktan sonra ailesini de kurtarmak isterken ailenin diger fertleriyle sele kapilarak hayatini kaybeden bankacinin o onlara ait videosu ortaya çikti.

3 Yasindaki Çocugu Kurtardiktan Sonra Sele Kapilan Bankacinin Görüntüsü Ortaya Çikti
Kastamonu-Inebolu karayolu üzerinde Küre ilçesinde seyir halinde iken aniden bastiran sel sularinda mahsur kalan 3 yasindaki Elif Buglem’e yardim ettikten sonra ailesini de kurtarmak isterken sele kapilarak hayatini kaybeden bankaci Ertugrul Sivek’in o anlara ait cep telefonu görüntüsü ortaya çikti.

Cep telefonuna yansiyan görüntülerde greyderin bir araca set olusturdugu görülüyor. Aracin sele kapilmasi ihtimaline karsi ailenin tahliye etmek istedigi sirada sel sularina kapilarak gözden kayboldu.

Olayin geçmisi

Bir bankada çalisan Ertugrul Sivek, Kastamonu-Inebolu karayolunda seyir halinde iken bir aracin sel sularina kapilmak üzere oldugunu gördü. Aracini durdurarak aileye yardim etmek isteyen Ertugrul Sivek, araçta bulunan 3 yasindaki Elif Buglem’i kurtardiktan sonra güvenli bir noktaya birakti. Ardindan tekrar aileye yardim etmek üzere sel bölgesine geri döndü. Elif Buglem’in babasi Murat Özdemir, annesi Sermin Özdemir ve ablasi Sudenaz Özdemir ile birlikte Ertugrul Sivek’te aracin içerisinde sel sularina kapilarak gözden kayboldu. Sivek’in, birkaç gün sonra kayalik alanda cenazesine ulasildi.
Kaynak: İHA