Vahsice Katledilen Azra'nin Sosyal Medya Paylasimi Yürekleri Dagladi

Antalya’da vahsice katledilen Azra Gülendam Haytaoglu’nun 17 Nisan’da sosyal medya üzerinden yaptigi paylasim yürekleri dagladi. Azra’nin yaptigi paylasimda, “Bizi de sonradan koruyacaklar, her sey bittikten sonra kiymetli olacagiz herkes gibi” yazmasi okuyanlari derinden etkiledi.

Vahsice Katledilen Azra'nin Sosyal Medya Paylasimi Yürekleri Dagladi
28 Temmuz Çarsamba günü evinden ayrilan Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik Bölümü ögrencisi 21 yasindaki Azra Gülendam Haytaoglu’ndan ailesi 5 gündür haber alamiyordu. Olayla ilgili inceleme baslatan Antalya Emniyet Müdürlügü Cinayet Büro Amirligine bagli ekipler, genç kizin son olarak Konyaalti ilçesinde emlak isiyle ugrasan insaat mühendisi M.M.A. (48) ile görüstügünü tespit etti. Gözaltina alinan ve ilk ifadesinde “Önceden tanismistik. Geldi birlikte yemek yedik, ardindan gitti” dedigi ögrenilen süpheli serbest birakildi. Sorusturmayi derinlestiren ekipler, sehir, polis ve güvenlik kameralarini inceleme altina aldi. Görüntülerde M.M.A.’nin evinden defalarca valizler çiktigini tespit eden ekipler, süpheliyi tekrar gözaltina aldi. Çapraz sorguda cinayeti itiraf eden zanlinin "Beraber yemek yiyip alkol aldik. Aramizda tartisma çikti. Bogarak öldürdüm. Banyoya götürüp parçalara böldüm. Kepez ilçesi Varsak’taki ormanlik alana gömdüm” dedigi ögrenildi.

Sosyal medya üzerinden yaptigi paylasim herkesi etkiledi

Vahsice katledilen 21 yasindaki talihsiz kizin 17 Nisan tarihinde sosyal medya üzerinden yaptigi paylasim okuyanlari derinden etkiledi. Azra’nin sosyal medya üzerinden yaptigi paylasimda, “Adina sevgi dedigin bagnazligin bir gün evimizden bir can alacak ve herkes gibi bizi de sonradan koruyacaklar. Her sey bittikten sonra kiymetli olacagiz herkes gibi” yazmasi kisa süre içerisinde binlerce kisi tarafindan begeni topladi. Altina yazilan yorumlar ise yürekleri dagladi. Azra’nin katledilisi tüm Türkiye’yi yasa bogdu.
Kaynak: İHA