(ÖZEL) Ailesine Biçak Çeken Sahsi Komsulari Dövdü

Esenyurt’ta uyusturucu madde kullandigi iddia edilen sahis, annesi ve kiz kardesine biçak çekip saldirmaya çalisti. Durumu fark edip aileye yardima gelen komsular, uyusturucu madde etkisi altinda bulunan adamin tepkisiyle karsilasinca sahsa sokak ortasinda tekme tokat saldirdilar. Sahis, komsulari tarafindan dövülerek etkisiz hale getirilirken o anlar ise bir vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi.

(ÖZEL) Ailesine Biçak Çeken Sahsi Komsulari Dövdü
Olay, dün aksam saatlerinde Pinar Mahallesinde meydana geldi. Iddialara göre uyusturucu madde etkisi altinda olan sahis nedeni bilinmeyen bir sebepten ötürü annesi ve kiz kardesi ile tartisamaya basladi.

Ilerleyen dakikalarca gözü dönen sahis ailesine biçak çekerek üstlerine yürüdü. Yasanan arbedeyi fark edip aileye yardim etmeye gelen komsular ise eli biçakli sahsin tepkisiyle karsilasti. Sahis gelen komsulara da saldirmaya çalisinca, komsular sahsi döverek etkisiz hale getirdi. Dakikalarca yerde yatan sahis sakinlestikten sonra komsulari tarafindan birakilirken yasanan o dakikalar ise çevredeki bir vatandasin cep telefonu kamerasina anbean yansidi.
Kaynak: İHA