EFESEM'de Yeni Dönemin Ilk Ders Zili Çaldi

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’in hayata geçirdigi egitim projelerinden Efeler Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (EFESEM), yeni egitim-ögretim yilinin ilk dersini yapti.

EFESEM'de Yeni Dönemin Ilk Ders Zili Çaldi


Efeler’de egitimde firsat esitligini saglamak için cüzi bir ücret karsiligi okul disi egitim destegi veren EFESEM, 16 Agustos 2021 Pazartesi tarihi itibari ile 2021-2022 ögretim yilinin startini verdi. Korona virüs tedbirleri geregi siniflardaki ögrenci sayisini düsürerek egitim veren EFESEM’de dersler, sosyal mesafe kuralina uygun olarak düzenlenen siniflarda islendi. Geçtigimiz YKS ve LGS’de alinan sonuçlarla birçok ögrencinin basarisinin sirri olan EFESEM, deneyimli güçlü kadrosu ve herkes için ayricalikli egitim anlayisiyla hizmet kalitesini artirmayi sürdürüyor.

Tercih danismanligi devam ediyor

EFESEM, YKS sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan kentteki ögrencileri tercih günlerinde de yalniz birakmiyor. 5-20 Agustos 2021 tarihleri arasindaki üniversite tercih günlerinde rehberlik hizmeti sunan EFESEM’in hizmetinden yararlanmak isteyen ögrenciler, Veysipasa Mahallesi 1627 Sokak No: 3/4 adresindeki hizmet binasini 09.00-17.00 saatleri arasinda ziyaret edip, uzmanlarla yüz yüze gerçeklestirecekleri görüsme sonrasi kendileri için en isabetli tercihi yapabilecek.
Kaynak: İHA