Milli Savunma Bakani Akar'dan Irak'in Kuzeyinde Sehit Olan Asker Için Taziye Mesaji

Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, Irak'in kuzeyindeki Pençe-Simsek Operasyonu bölgesinde teröristlerle çikan çatismada sehit olan Piyade Sözlesmeli Er Muhammed Öztürk için taziye mesaji yayimladi.

Bakan Akar'in Milli Savunma Bakanliginin Twitter hesabindan paylasilan mesajinda, "Kahraman sehidimize sahsim ve Milli Savunma Bakanligi mensuplari adina Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize bassagligi ve sabir dilerim." ifadesi kullanildi.

"Sizi topraga degil, yüregimize gömdük. Vatan size minnettardir" basligiyla yayimlanan mesajda, sehit Öztürk'ün fotografina da yer verildi.

Genelkurmay Baskani Orgeneral Yasar Güler de sehit Muhammed Öztürk için taziye mesaji yayimladi.

Türk Silahli Kuvvetleri'nin Twitter hesabindan paylasilan Orgeneral Güler'in taziye mesajinda, sehit asker için Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakinlarina sabir ve bassagligi dilendi.

Milli Savunma Bakanligi, Irak'in kuzeyindeki Pençe-Simsek Operasyonu bölgesindeki bir üs bölgesine bölücü terör örgütü mensuplarinca saldiri düzenlendigini duyurmus, teröristlerle çikan çatismada agir yaralanan bir askerin sehit oldugunu, bir askerin de yaralandigini bildirmisti.

Kaynak: AA