Manisa CBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Için 2 Bine Yakin Basvuru

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2021-2022 Egitim-Ögretim yili Özel Yetenek Sinavlarina, 2 bine yakin aday basvuru yapti. Aralarinda 61 milli sporcunun ve 14 engelli adayin da bulundugu Özel Yetenek Sinavi, Covid-19 Pandemisine ragmen yogun bir ilgi ile basladi. Adaylar, 4 gün boyunca devam edecek sinavlarda, farkli branslardaki hakemlerin gözetiminde, 6 farkli kulvarda ter dökecek.

Manisa CBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Için 2 Bine Yakin Basvuru
Covid-19 nedeniyle önlemlerin en üst düzeyde tutuldugu, sosyal mesafe ve gerekli hijyen kurallarina uygun sekilde gerçeklesen sinavlar, kamera takip sistemi ile seffaf ve güvenli bir sekilde gerçeklestirilecek.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü ve Üniversitelerarasi Kurul Dönem Baskani Prof. Dr. Ahmet Ataç, özel yetenek sinavlarini yerinde inceleyerek, küresel pandemiye yönelik alinan önlemleri ve uygulamalari, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Kivanç Günhan, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bora Canbula, Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Murat Tas, Dekan Yardimcilari Doç. Dr. Pinar Güzel Gürbüz ve Doç. Dr. Kadir Yildiz ile birlikte inceledi.

Aday ögrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Ataç, gelecekleri için ter döken ögrencilere sinavlarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA