Keçiören Belediyesi Afet Bölgelerine 7 Is Makinesi Ve Bir Tir Dolusu Içme Suyu Sevk Etti

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok afet bölgesi ilan edilen Kastamonu, Sinop ve Bartin’da yaralarin sarilmasi için bu bölgelere Keçiören Belediyesi olarak 2 tir, 2 kamyon ve 3 is makinesinin yani sira vatandaslarin temiz su ihtiyacinin karsilanmasi için 1 tir dolusu içme suyu gönderdiklerini belirtti.

Keçiören Belediyesi Afet Bölgelerine 7 Is Makinesi Ve Bir Tir Dolusu Içme Suyu Sevk Etti
Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Yanginda, selde her zaman el ele vererek, tek yürek olarak magdur vatandaslarimizin yaninda olduk, bundan sonra da afet bölgelerimize her türlü maddi manevi hizmetlerimiz devam edecek. Rabbim bu tür felaketlerden ülkemizi, devletimizi ve milletimizi korusun. Sel felaketinde yasamini yitiren vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yarali vatandaslarimiza acil sifalar diliyorum” dedi.



Cumhurbaskani Erdogan duyurdu Keçiören Belediyesi harekete geçti

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Kastamonu, Sinop ve Bartin’in afet bölgesi ilan edildigini duyurmasinin ardindan harekete geçen Keçiören Belediyesi buradaki yaralarin sarilmasi ve magdur vatandaslarinin temiz su ihtiyacinin karsilanmasi için bir tir dolusu içme suyu ve 7 adet is makinesinden olusan ekipmani afet bölgelerine sevk etti.

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok ivedilikle harekete geçerek zor durumda olan sel bölgelerine hizmet vermeye basladiklarini, ihtiyaç halinde her türlü muhtelif yasam malzemelerinin de afet bölgelerine gönderilecegini söyledi.

Kaynak: İHA