Keçiören Belediyesi 157 Bin 288 Talebi Yerine Getirdi
Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok yeni nesil çözüm belediyeciliginde önemli bir yol kat etiklerini ve interaktif belediyecilik kapsaminda vatandaslardan gelen 157 bin 288 adet dilek, istek ve talebi çözüme kavusturduklarini belirtti.

Altinok, “2 buçuk yillik görev süremizde yüz yüze görüsme, Çagri Merkezi, Baskan’a Mesaj, web sayfasi, Ak Masa E-Posta, Whatsap-Bip Ihbar Hatti, CIMER, Açik Kapi ve Mavi Masa gibi iletisim kanallarimizdan gelen 157 bin 288 adet talebi ivedilikle karsilayarak vatandaslarimizi bilgilendirdik. Bize gelen talepleri cevaplama süremiz yasal olarak 15 gün olmasina ragmen her bir basvuruyu ortalama 2 gün 7 saat 52 dakikada sonuçlandirdik” ifadelerini kullandi.
Çözümün merkezi Ak Masa
Baskan Altinok, 940 bin nüfusuyla Ankara’nin en büyük ilçesi olan Keçiören’de ulasilabilir belediyecilikte zirvede bulunduklarini ve Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ak Masa biriminin Keçiörenli vatandasin çözüm merkezi oldugunu vurgulayarak sunlari aktardi:
“Belediyemizi daha ulasilabilir hale getirmek ve vatandasimizla olan iletisimimizi daha da artirmak için hizmet veren Ak Masa birimimiz vatandasimizdan gelen binlerce talebin karsilanmasi noktasinda önemli bir hizmet veriyor. Vatandasimiz 7 gün 24 saat Ak Masa araciligiyla bizlere ulasabiliyorlar. Ak Masa araciligiyla vatandasimizin taleplerini zaman kaybi yasamadan, genis bir katilimla ve güçlü bir iletisim agiyla aktarabilmelerini sagliyoruz. Kaliteli ve iyi bir hizmete erisimini kolaylastiriyor, vatandasimizin yönetime katilimini sagliyoruz. Ayni zamanda bilgilerin gizligini esas alarak güvenli bir iletisimi mümkün hale getiriyoruz. Ak Masa araciligiyla belediyemize ulasmak isteyen vatandaslarimiz “444 52 76”nolu telefonu arayabilirler.”
