Karin Agrisi Sikayeti Ile Gittigi Hastaneden Cansiz Bedeni Çikti

Batman’da karin agrisi sikayeti ile hastaneye basvuran 24 yasindaki bir kisiye müsahede odasinda serum takildi. Talihsiz adam, bir süre sonra hayatini kaybetti.

Karin Agrisi Sikayeti Ile Gittigi Hastaneden Cansiz Bedeni Çikti
Batman’da tekstil isinde çalisan 24 yasindaki Ahmet Gürel, önceki gün ögle saatlerinde rahatsizlaninca is yerinden izin alarak Batman Egitim ve Arastirma Hastanesine gitti. Karin agrisi çektigini belirten talihsiz gence serum yapmasi istendi. Müsahede odasinda serumu takan ve bir sedyeye uzanan Ahmet Gürel’in uzun süre hareketsiz yattigini ve vücudunun morardigini fark eden temizlik görevlisinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen doktorlar gence ilk müdahaleyi yapti. Yaklasik yarim saat boyunca kalp masaji yapilan talihsiz genç, kurtarilamadi.

Asri mezarlikta gözyaslari arasinda defnedilen Ahmet Gürel’in babasi Sadik Günel, olaya hala inanamadiklarini belirterek, ’’Çocugum bu güne kadar bir agri kesici bile almis degil. Is yerinde rahatsizlanarak tek basina hastaneye gidiyor. Doktora muayene oluyor ve serum veriyorlar. Üç saat sonra beni aradilar ve kalp masaji yapildigini belirttiler. 15 dakika sonra ise yeniden arayarak ‘Basiniz sag olsun’ dediler. Savci otopsi yapti ve oglumun iç kanama sonucu öldügünü belirttiler. Bunun nasil oldugunu anlamis degiliz’’ dedi.

Olayla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA