Vatandaş isyanda! Hangisi daha beceriksiz? İzmir mi Ankara mı?

CHP'li İzmir'de Buca ilçesine bağlı Kaynaklar'da vatandaş moloz ve çöp yığınlarına uyandı. Bölgede yaşayanların sert tepkisi ile sonuçlanan çevre katliamı akıllara CHP'li Ankara'yı getirdi. Benzer durum Ankara'da belediye işçilerinin yönetimle anlaşmazlık yaşamasından dolayı çöplerin caddede kalmasını hatırlattı. Vatandaşlar çöp yığınlarına ve pis kokuya maruz bırakıldı.

Vatandaş isyanda! Hangisi daha beceriksiz? İzmir mi Ankara mı?
Vatandaş isyanda! Hangisi daha beceriksiz? İzmir mi Ankara mı?
CHP''nib tartışmalı belediyeleri vatandaşı isyan ettirsi.CHP'li İzmir'de Buca ilçesine bağlı Kaynaklar'da bir alan çöp ve moloz yığınlarıyla dolup taştı. Kaynaklar'da yaşayan mahalle sakinleri güne kötü kokularla uyandı. Belediyenin şu ana kadar yetersiz çalışma yürütmesinden şikayet eden vatandaşlar CHP'li İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i suçladı. 

Sanayinin içerisine moloz ve hafriyat atıldı. Ortaya çirkin görüntüler çıktı. Çevre esnafı yaşanan rezaletten dolayı oldukça rahatsızken, belediyenin üzerine düşeni yapmadığı görüldü.

Pek çok iş yerinin güvenlik kamerası görüntüleri yetkililere teslim edilse de esnafın çözüm çağrıları şu ana kadar bir yanıt bulmuş değil.

ANKARA DA ALTTA KALMADI


Öte yandan benzer bir kriz de belediye yönetini CHP'de olan başkent Ankara'da yaşanıyor.

Ankara Çankaya'da belediye temizlik işçileri, belediye yönetimiyle anlaşamayınca çöpler caddelerde kaldı, vatandaşlar güne çöp yığınlarıyla ve pis kokuyla uyandı.

Birçok çöp konteynerinde çöplerin biriktiği, toplanmadığı ve kötü kokular yaydığı görüldü.