Van'da 'Mahremiyet Ve Çocuk Istismari' Konulu Seminer

Van Büyüksehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskanligi, "Gönülden Gönüle Dost Sohbetleri" kapsaminda kadinlara ‘Mahremiyet ve Çocuk Istismari’ ile ilgili seminer verdi.

Van'da 'Mahremiyet Ve Çocuk Istismari' Konulu Seminer
Van Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mehmet Emin Bilmez’in esi Meral Bilmez’in himayelerinde, Büyüksehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskani Selma Biçek’in koordinatörlügünde gerçeklestirilen "Gönülden Gönüle Dost Sohbetleri" kadinlari bilgilendirmeye devam ediyor. Kadin ve Aile Hizmetleri Baskanliginin konferans salonunda pandemi kurallarina riayet edilerek gerçeklestirilen seminerde bu hafta Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügünde görevli sosyal çalismaci Fatma Teker tarafindan "Mahremiyet ve Çocuk Istismari " konusu görüsüldü. Sosyolog Fatma Aslan’in da yer aldigi seminer de ailelerin çocuklarini istismardan korumak için güvenliklerini saglamalarina ve mahremiyet egitiminin verilmesine dikkat çekildi.

Kadinlara, çocuklarina "Mahremiyet" bilincini asilamanin öneminin de anlatildigi seminer, görüs alisverisi ve soru-cevap bölümüyle sona erdi.
Kaynak: İHA