TSKB'ye 'Türkiye'nin En Sürdürülebilir Bankasi' Ödülü

Türkiye Sinai Kalkinma Bankasi (TSKB), uluslararasi finans dünyasinin saygin yayin kurulusu World Finance Dergisi’nin düzenledigi bankacilik ödülleri kapsaminda "Türkiye’nin En Sürdürülebilir Bankasi" ödülüne layik görüldü.

TSKB açiklamasina göre, global finans dünyasinin saygin yayin kuruluslarindan olan World Finance Dergisi, her yil düzenledigi World Finance Banking ödül programi kapsaminda, 2021 yilinin en iyilerini belirledi. 20 ülkenin yer aldigi ödül programinda, Türkiye’yi temsilen en sürdürülebilir banka TSKB oldu. Programin kazananlarinin yer aldiklari cografyada basarili uygulamalara imza attiklarina dikkati çeken ödül programi, en iyi olarak belirlenen bankalarin küresel zorluklarin üstesinden gelmek için yeterli donanima sahip olduklarina vurgu yapiyor.

Sürdürülebilir ve kapsayici kalkinma odakli çalismalariyla emin adimlarla ilerleyen TSKB, böylece BM Sürdürülebilir Kalkinma Hedefleri dogrultusunda sergiledigi basarili performansini bir global ödül platformunda daha kanitlamis oldu.

Kaynak: AA