Otomobilin Çarptigi Kadin Agir Yaralandi

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yolun karsisina geçmek isterken otomobilin çarptigi kadin, agir yaralandi. Kaza ani ise saniye saniye kameraya yansidi.

Otomobilin Çarptigi Kadin Agir Yaralandi
Kaza dün, Kocaeli’nin Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Birsen Güçel (63), yolun karsisina geçmeye çalistigi sirada V.K. idaresindeki 34 HA 724 plakali otomobil çarpti. Birsen Güçel çarpmanin siddeti otomobilin üzerinden savrularak düsen kadin agir yaralandi. Kazayi gören vatandaslar Güçel’in yardimina kosarak durumu hemen 112 Acil Yardim ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi.

Hastaneye kaldirildi

Kisa süre sonra olay yerine gelen saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan Birsel Güçel, Derince Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Tedavisi süren Güçel’in hayati tehlikesinin oldugu ögrenildi. Güçel’in alisveris yamak için evinden çiktigi ve bu sirada kazanin meydana geldigi ögrenildi

Kaza ani kamerada

Öte yandan, kaza ani Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarina yansidi. Saniye saniye görüntülenen olayda, yolun karsisina geçmek isteyen Güçel’e otomobil çarpiyor. Çarpmanin etkisi ile savrulan Güçel yere düsüyor. Daha sonra vatandaslar Güçel’in yardimina kosuyor.
Kaynak: İHA