'Memleketinden Gelsin'le Tüketiciler Yöresel Ürünlerle Bulusuyor

GittiGidiyor, yerel üreticilerin yöresel ürünlerinin yer aldigi 'Memleketinden Gelsin' kampanyasini hayata geçirdi.

GittiGidiyor, yeni kampanyasi "Memleketinden Gelsin" ile cografi isaretli ürünleri kullanicilarin kapilarina kadar getirirken, yerel üreticileri ve saticilari da destekliyor.

GittiGidiyor'dan yapilan açiklamaya göre, GittiGidiyor, yerel üreticilerin yöresel ürünlerinin yer aldigi "Memleketinden Gelsin" kampanyasini hayata geçirdi.

Kampanya kapsaminda sehirlere özel cografi isaretli ürünler GittiGidiyor kullanicilari ile bulusuyor. Tüketicileri yöresel lezzet ve ürünlerle bulusturan kampanya ile ayni zamanda yerel üreticiler ve saticilar da destekleniyor.

Bulundugu bölge ile özdeslesen cografi isaretli ürünleri tüketicilerin kapisina kadar getiren "Memleketinden Gelsin" kampanyasinin gida kategorisinde; zeytinyagi, zeytin, peynir çesitleri, kestane sekeri, salça, reçel çesitleri, ev tekstili kategorisinde; hali, kilim ve havlu çesitleri, mutfak kategorisinde; porselen ve seramik ürünleri, mobilya kategorisinde; oturma gruplari ve demonte ürünler gibi pek çok seçenek yer aliyor.

Kampanyada ilk etapta Balikesir, Bursa, Denizli, Gaziantep, Hatay, Isparta, Kütahya ve Manisa olmak üzere 8 sehrin ürünlerine yer veren GittiGidiyor, ilerleyen süreçlerde daha fazla sehri ve ürünü kullanicilariyla bulusturmayi hedefliyor. "Memleketinden Gelsin" kampanyasina webden ve GittiGidiyor'un mobil uygulamasindan kolayca ulasilabiliyor.

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen GittiGidiyor Ticari Direktörü (CCO) Bülent Elçin, konuya iliskin olarak sunlari kaydetti:

"Dijitallesmenin hiz kazanmasiyla e-ticarette varlik göstermek isteyen lokal üreticilerin yaninda yer almaya devam ediyoruz. Bu anlayisla baslattigimiz 'Memleketinden Gelsin' kampanyasiyla hem kullanicilarimizi özledikleri ürünlerle bulusturuyor hem de yerel üreticilere ve saticilara ürünlerini ön plana çikarabilecekleri ve kolayca daha genis kitlelere ulasabilecekleri yeni bir is alani sagliyoruz. GittiGidiyor olarak, platformumuzda yer alan markalara islerini büyütmeleri için destek olmaya, kullanicilarimiza farkli kategorilerdeki kesfedecekleri yeni ürünler sunmaya devam edecegiz."

Kaynak: AA