Kütahya'da 'Hayat Kime Güzel' Oyunu Sahnelendi

Kütahya Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsaminda “Hayat Kime Güzel” adli tiyatro oyunu sahnelendi.

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan 2021 Ahmet Yakupoglu Kültür ve Sanat Sezonu dahilinde 2 perde seklinde sahnelenen “Hayat Kime Güzel” oyunu izleyicisiyle bulustu.

Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde sahnelenen ve yapimciligini Faruk Sofuoglu’nun yaptigi oyunda Faruk Sofuoglu, Deniz Oral, Haci Ali Konuk, Tuba Erdem ve Burak Kabadayi rol aldi. Oyuncular, sergiledikleri performanslariyla izleyiciden alkis aldi.

Belediye Baskani Alim Isik, oyun sonunda yaptigi konusmada, salgin nedeniyle ara verilen kültür sanat etkinliklerini, 1 Temmuz’dan itibaren baslayan normallesme süreciyle yeniden baslattiklarini belirtti.

Kendisinin de tiyatro oyunlarini izlemeyi özledigini dile getiren Isik, “Sizlere çok tesekkür ediyoruz. Bizler de özlemistik, uzun zamandir tiyatro izlemiyorduk. Sehrimiz kültürün ve sanatin baskenti olarak iddia ettigimiz ve bunu da hak ettigimiz bir sehir. Biz bu tür faaliyetleri önemsiyoruz. Uzun zamandir bir araya gelemedigimiz hemsehrilerimizle bulusmamiza vesile oldunuz. Ayaklariniza saglik.” ifadelerini kullandi.

Isik daha sonra oyunculara hediye takdim etti.

Kaynak: AA