Kocasinan Belediyesi'nden Bayram Öncesi Hizmet Seferberligi

Kocasinan Belediyesi tarafindan Kurban Bayrami öncesi ilçe genelinde mezarliklar temizlenerek, daha güzel bir görünüme kavusturuluyor. Kocasinan’da mezarliklarin bayrama hazir hale gelecegini belirten Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe sakinlerinin Kurban Bayramini daha huzurlu ve daha temiz bir sekilde geçirebilmesi için çalismalarin araliksiz devam ettigini söyledi.

Kocasinan Belediyesi'nden Bayram Öncesi Hizmet Seferberligi
“Vatandaslarimizin ibadetlerini daha güzel bir sekilde yapabilmeleri için olagan gayretimizle çalisiyoruz” diyen Baskan Çolakbayrakdar, Kayserililere sorunsuz bir bayram yasatmayi hedeflediklerini vurguladi. Baskan Çolakbayrakdar, mezarliklarda gerçeklestirilen çalismalar hakkinda sunlari aktardi:

“Su ana kadar belirli araliklarla gerçeklestirdigimiz rutin faaliyetlere, Kurban Bayrami dolayisiyla ek çalismalar yaptik. Vatandaslarimizin mezarlik ziyaretlerini daha temiz ve daha ferah bir ortamda gerçeklestirmeleri için mezarliklarda kuruyan otlar, dikenler, atilan çöp ve kati atiklar temizleniyor. Arife günü ve Kurban Bayrami süresince vatandaslarimizin, vefat eden yakinlarinin mezarlarini ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için tüm tedbirleri aliyoruz.”

Baskan Çolakbayrakdar, “Simdiden Kurban Bayraminin hayirlara vesile olmasini, sehrimize, ülkemize, tüm Islam Alemine ve insanliga huzur ve saglik getirmesini diliyorum” diyerek sözlerini tamamladi.
Kaynak: İHA