Hasan Kalyoncu Üniversitesi 'Saglikta Kariyer Zirvesi Ve Fuari'na' Katildi

Exponet Dijital ve T.C. Saglik Bakanligi isbirliginde çevrimiçi olarak gerçeklesen ’Saglikta Kariyer Zirvesi ve Fuari’nda, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Saglik Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Kezban Bayramlar moderatörlügünde, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Baskani Prof. Dr. Yasemin Beyhan, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Baskani Prof. Dr. Yavuz Yakut, Hemsirelik Bölüm Baskani Prof. Dr. Nermin Olgun, katilimcilar ile bir araya gelerek bölümleri ve meslekleri hakkinda bilgiler verdi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi 'Saglikta Kariyer Zirvesi Ve Fuari'na' Katildi
Zirve ve Fuar kapsaminda düzenlenen çalistaylarda, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Baskani Prof. Dr. Yasemin Beyhan “Iyi Beslen, Saglikli, Zinde ve Basarili Ol” baslikli sunumu ile beslenme ve sagligin önemini, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Baskani Prof. Dr. Yavuz Yakut “Kaliteli Bir Yasam Için Fizyoterapi ve Rehabilitasyon” baslikli sunumu ile fizyoterapi ve rehabilitasyonun yasam kalitesi üzerine etkisini, Hemsirelik Bölüm Baskani Prof. Dr. Nermin Olgun ise "Geçmisten Günümüze Hemsirelik" konulu sunumu ile hemsirelik mesleginin gelisimi ve gelecekteki imkan ve olanaklarini katilimcilar ile paylasti.

Saglik Bilimleri ile ilgili güncel konularda düzenlenen egitimler ve çalistaylarin düzenlendigi Saglikta Kariyer Zirvesi ve Fuari, saglikla ilgili alanlarda kariyer plani yapan ve gelecekte bir saglik profesyoneli olma hayalini kuran ögrenciler, ögrenci velileri ve birçok saglik profesyoneli için son derece faydali bir sanal platform olusturdu.

Saglikta Kariyer Zirvesi ve Fuari’nda, egitimler ve çalistaylarin yani sira bölüm tanitimlarinda da yer alan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Saglik Bilimleri Fakültesi’nin Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ve Hemsirelik Bölümü ögretim elemanlari ile HKÜ Kariyer Planlama, Uygulama ve Arastirma Merkezi yetkilileri de dört gün boyunca yazili ve görüntülü görüsmeler vasitayla bölüm, meslek ve kariyer tanitimlari yaparak ziyaretçilerin sorularini yanitladi.
Kaynak: İHA