Çubuk Belediyesinden Yol Ve Asfaltlama Çalismalari

Çubuk Belediye Baskani Baki Demirbas, bu yil Belediye imkanlariyla 31 bin ton asfalt dökümü yapacaklarini söyledi.

Çubuk Belediyesi Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekipler, vatandaslarin ulasim konforunu arttirmak için ilçede yol düzenleme ve asfaltlama seferberligi baslatti.

Sehir merkezinde asfalt yama çalismasi ile çevre mahallelerde yol açim çalismalarini sürdüren Çubuk Belediyesi, bu günde Cumhuriyet Mahallesi Santral Sokak'ta trimerle kazi ve finiser ile asfalt serim çalismasina basladi.

Çubuk Kaymakami Adem Keles ile yol çalismasinin yapilacagi sokakta inceleme yapan Belediye Baskani Baki Demirbas, çalismalar ile ilgili yetkililerden bilgi aldi.

Yaklasik 9 milyon liralik asfaltlama çalismasini yapilacagini belirten Demirbas, Belediye tarihinde ilk defa kendi imkanlariyla bu tarzda asfaltlama çalismasi yapilacagini söyledi.

Demirbas, sunlari söyledi:

"Yaklasik iki hafta önce yama çalismalarina basladik. Simdi de söz verdigimiz gibi 2021 yili içerisinde asfalt seferberligine basladik. Çubuk Belediyesinin kendi imkanlariyla asfalt alimi yaptigi ve asfalt çalismasini yaptigi ilk süreç olacak. Yaklasik 31 bin tonluk bir asfalt ihalesi yaptik ve yilsonuna kadar merkezlerimizde, acil olan yerlerde, mahallelerimizde gerek yama çalismasi gerekse serim çalismalari tamamlanmis olacak. Ilçemize hayirli olsun insallah."

Ak Parti Ilçe Baskani Erhan Kusçu'nun da eslik ettigi incelemede mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Demirbas, vatandaslarin ve esnaflarin istek ve taleplerini de dinledi.

Kaynak: AA