Ankara'da Bulunan AK Parti Heyeti Çevreyolu Müjdesi Verdi

Milletvekilleri Mustafa Açikgöz ve Yücel Menekse ile birlikte Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu’nu ziyaret eden Nevsehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, Nevsehirlilere çevre yolu ve Nevsehir-Aksaray karayolunun sicak asfalt yapilacagi müjdesini verdi.

Ankara'da Bulunan AK Parti Heyeti Çevreyolu Müjdesi Verdi
Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, AK Parti Il Baskanlari Toplantisi’na katilmak ve Nevsehir Belediyesi’nin çesitli projelerine iliskin temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

Baskentteki programlari kapsaminda beraberinde AK Parti Nevsehir Milletvekilleri Mustafa Açikgöz ve Yücel Menekse ile birlikte Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu’nu ziyaret eden Savran, Karaismailoglu’na Nevsehir Belediyesi’nin çalismalari hakkinda bilgiler verdi.

Savran görüsmede, her geçen gün hizla gelisen ve büyüyen Nevsehir’in en önemli problemlerinden birinin çevre yolu oldugunu ve sehir içi trafiginin rahatlatilmasi için bu konunun büyük önem arz ettigini kaydetti.

Gerçeklesen görüsme sonunda Bakan Karaismailoglu’nun yeni çevre yolunun yapimi, Nevsehir-Aksaray karayolunun sicak asfalt olmasi ve havalimani terminal binasi ihalesi için gerekli talimatlari verdigini ifade eden Savran, “Sehrimiz için büyük öneme sahip konularda gösterdikleri hassasiyet ve destekleri için basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan olmak üzere Ulastirma ve Altyapi Bakanimiz Adil Karaismailoglu’na, Valimiz Inci Sezer Becel’e, Milletvekillerimiz Mustafa Açikgöz ve Yücel Menekse’ye ve Il Baskanimiz Ali Kemikkiran’a tesekkür ediyorum. Insaallah hep birlikte el ele vererek Nevsehir’e önemli hizmetler kazandirmaya devam edecegiz. Sehrimize hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA