AK Parti Bartin Il Baskani Kalayci, Muhtarlarla Bulustu

AK Parti Bartin Il Baskani Turhan Kalayci, Kozcagiz beldesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Kalayci, Belediye Sosyal Tesislerindeki toplantida, beldede büyük yatirimlara imza attiklarini, Kozcagiz ve Kisla barajlari, aile sagligi merkezi, okul, sosyal tesis yatirimlari ve istihdam projeleri ile Kozcagiz'in çehresinin degistigini söyledi.

Kendilerinin de beldedeki yatirimlarin hizli bir sekilde tamamlanmasi için çaba harcadiklarini ve amaçlarinin Bartin'in bütün bölgelerinde gelismeyi sürdürmek oldugunu ifade eden Kalayci, söyle konustu:

"Yine bölgedeki köylerimizin daha yasanabilir olmasi için yatirimlarimiz devam ediyor. Bir taraftan Il Özel Idaresi bütçesi ile yatirimlar devam ederken, diger yandan da KÖYDES yatirimlari ile çalismalara ivme kazandiriyoruz. Bu yil da KÖYDES Projesi kapsaminda Bartin'imiza 153 adet proje için 23 milyon 843 bin 79 lira gibi önemli bir bütçe saglandi. Bu ödeneklerden Kozcagiz ve çevre köyleri de hak ettigi destegi alacak. Bu yatirimlarin kentimize kazandirilmasinda Basta Valimiz Sayin Sinan Güner ve Milletvekilimiz Yilmaz Tunç olmak üzere tüm idarecilerimize ve teskilat mensuplarimiza tesekkürlerimi sunuyorum. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan önderliginde, büyük Türkiye hedefine hizla ilerleyecegiz."

Kalayci, Il Genel Meclisi Üyesi Giray Gürsoy'un da yer aldigi ziyarette muhtarlarin sorun ve taleplerini de dinledi.

Kaynak: AA