Kus Yol Yapim Çalismalarini Yerinde Inceledi

Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, Fen Isleri Müdürlügü tarafindan kirsalda hummali bir sekilde sürdürülen çalismalari yerinde inceleyip, vatandaslarin taleplerini dinledi.

Kus Yol Yapim Çalismalarini Yerinde Inceledi
Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, Fen Isleri Müdürlügü tarafindan kirsalda hummali bir sekilde sürdürülen çalismalari yerinde inceleyip, vatandaslarin taleplerini dinledi. Baskan Kus’un beraberinde Belediye Baskan Yardimcilari Ali Çiftçi ve Abdullah Toprak’la ilk olarak Ozanlar kirsal mahallesine geçti. Bölgede sürdürülen yol yapim çalismalarini mahalle muhtari Salih Uvaçin ile birlikte inceleyen Baskan Kus daha sonra Selman mahallesine geçti. Burada da mahalle muhtari Mehmet Yilmaz ve bölge sakinleri tarafindan karsilanan Baskan Kus ve beraberindekiler Fen Isleri Müdürlügü tarafindan bölgede yapilan alt ve üst yapi çalismalarini inceledi. Son olarak Basören mahallesine geçen Baskan Kus, mahalle muhtari Übet Kiliç’la birlikte devam eden çalismalari inceledikten sonra bölge sakinlerinin taleplerini dinledi.

Ozanlar, Selman ve Basören mahalle gezileriyle ilgili açiklama yapan Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, ”Gerek merkezde gerekse kirsalda hummali bir sekilde çalismalarimiza devam ediyoruz. Ozanlar Kirsalindayiz. Muhtarimiz ile birlikte mahallemizde yapilan çalismalari yerinde inceledik. Ozanlar Mahallemizden sonra ekiplerimiz Mutlukaya Mahallemize geçecekler ve oradaki vatandaslarimiza halkimiza hizmetlerimizi sunacagiz, sorunlarini bitirecegiz. Peyder pey Kirsal mahallemizdeki sikintilarimizi bertaraf edecegiz. Yilardir sikintilar ile bogusan Selman Mahallemizdeyiz. Muhtarimiz ile birlikte yapmis oldugumuz çalismalari birlikte inceledik. Elhamdülillah Selman mahallemizdeki çalismalarimiz sonlandirdik. Mahallemizde yasayan gerek Muhtarimiz gerekse mahalle sakinlerimizin mutlulugu bizleri ziyadesi ile memnun etti. Simdi de Basören Mahallemizde Muhtarimiz ile yapilan çalismalari yerinde inceliyoruz. Köy içi stabilize çalismalarimiz devam ederken bir yandan da çok amaçli salonumuzun yapimi devam ediyor. Insallah yakin bir zaman içerisinde hem köy içi stabilize çalismamizi hem de çok amaçli salonumuzun yapimini bitirip mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacagiz. Insallah bu yil içerisinde bütün kirsal mahallelerimizin stabilize yol çalismalarini bitirip, mahalle muhtarlarimizin ve halkimizin taleplerini dinleyecegiz” dedi.

Ozanlar Mahalle Muhtari Salih Uvaçin ise, ”Baskanimiza mahallem adina yapmis olduklari çalismalardan dolayi çok tesekkür derim. Ekibine ve kendisine mahallem adina yaptiklari hizmetten dolayi Allah razi olsun der, basarilar dilerim” ifadelerini kullandi.

Selman Mahalle Muhtari Mehmet Yilmaz da, ”Mahallemizin sorunlari bitmis durumda. Mehmet Kus Baskanimiza ve Ekibine çok çok tesekkür ederim. Taleplerimizi yerine getirdiler. Çok sükür bir an önce bitirdiler” seklinde konustu.

Basören Mahalle Muhtari Übet de ”Mahallemizde stabilize yol çalismalari devam ediyor. Baskanimiz ile incelemelerde bulunduk ve mahallemizde taleplerimiz bir bir yerine geliyor“ diye konustu.

Kaynak: İHA