AK Parti Terme Ilçe Baskani Ertan, 'Partiden Istifa' Haberlerinin Gerçek Olmadigini Açikladi

AK Parti Terme Ilçe Baskani Mümin Osman Ertan, "AK Parti'den istifa eden 150 kisi Gelecek Partisi'ne geçti" seklindeki haberin asilsiz oldugunu bildirdi.



Ertan, parti binasinda düzenledigi basin toplantisinda, bazi basin yayin organlarinda "AK Parti Terme Teskilatindan 150 kisinin istifa ederek Gelecek Partisi'ne geçtigi"ne yönelik haberler yer aldigini söyledi.

Bu algi operasyonlarini siyasal hirs ve ihtiraslarina destek bulamayanlarin olusturdugu zarar verme çabasi olarak gördüklerini belirten Ertan, "Servis edilen haberler tamamen asilsiz, mesnetsiz ve bir algi operasyonu ürünüdür. 2 Temmuz Cuma günü Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu'nun Terme'ye gerçeklestirdigi ziyaret sirasinda yapilan mitinge Termelilerin ilgi göstermemesi üzerine AK Parti üzerinden istifa yalanlari ile baslatilan algi operasyonu, tamamen gerçek disidir." dedi.

Geçmiste basarilarini ve makamlarini AK Parti'nin birlik ve beraberliginden saglayanlarin bugün yalanlarla bezeyerek ektikleri nifak tohumlariyla basarisizliklarini ve basiretsizliklerini gizleme pesine düstüklerini anlatan Ertan, söyle devam etti:

"Terme Belediye Baskanimiz Ali Kiliç, ilçe yönetimimiz, kadin kollarimiz, gençlik kollarimiz, mahalle baskanlarimiz, teskilat üyelerimiz ve partimize gönül veren hemsehrilerimiz, dün oldugu gibi bugün de Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan önderliginde ilk günkü ask ve sevkle birlik, beraberlik içinde gücüne güç katmaya devam etmektedir. AK Parti, güven ve istikrar partisidir. Asilsiz, mesnetsiz ve art niyetli iddialarla partimizin birlik ve beraberligini bozacaklarini düsünenlerin ve buna çanak tutanlarin, kendilerini komik duruma düsürmekten baska kazanacaklari bir sey yoktur."

Davutoglu'nun Terme'ye gelmesiyle ilgili anonsla ilan yapilmasinin engellendigine yönelik iddialar da bulunduguna dikkati çeken Ertan, "Kendi parti yöneticileri dahil 100 kisinin bile katilmadigi basarisiz mitingle ilgili, 'Ilan yapmamiz engellendi' yönündeki iddialar da gerçegi yansitmamaktadir. Belediye ilan birimlerine ne parti yönetiminden ne de sahsi olarak mitingle ilgili bir ilan basvurusu olmustur. Bu yalan da katilimci toplayamadiklari mitingin basarisizligina bir kilif arama çabasindan baska bir sey degildir." diye konustu.

AK Parti Terme Ilçe Teskilatinda son 11 ayda bir önceki yila oranla üye sayisinda yüzde 12 artis yasandigina aktaran Ertan, sunlari kaydetti:

"Yeni üyelerimizin çogunlugu da genç ve kadin seçmenlerden olusmaktadir. Terme, cumhurbaskanligi seçiminde yüzde 75,41 oy orani ile Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ve AK Parti'ye olan güvenini ve sevgisini göstermistir. Teskilatimiz, basarisini her zaman kanitlamis ve hemsehrilerimizin gönlünde yer bulmustur. AK Parti ile milletin arasini açmak için küçük ayak oyunlarina basvuranlar ve nifak tohumlari ile bu birligi bozmaya çalisanlar, bir kez daha hüsrana ugrayacaktir."

Basin toplantisina Terme Belediye Baskani Kiliç, Belediye Baskan Yardimcisi Kemal Alemdar ile partililer katildi.

Kaynak: AA