Yesilyurt Belediyesi Kaynarca Sosyal Tesisleri Ve Park Alaninda Çalismalar Yogunlasti

Kaynarca mahallesinde yapimi devam eden Sosyal Tesis ve Park alanini inceleyen Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, “Kaynarca mahallemizin sosyal, dogal, ekonomik ve kültürel hayatini daha zengin hale getirip, bölgemizin daha fazla tercih edilmesine firsat taniyacak önemli yatirimlari hemsehrilerimizle bulusturacagiz" dedi.

Yesilyurt Belediyesi Kaynarca Sosyal Tesisleri Ve Park Alaninda Çalismalar Yogunlasti
Kaynarca Mahallesindeki Fadil Baba Caminin yan tarafindaki alanda yapimi devam eden ‘Sosyal Tesis-Park’ projesinin Kaynarca Mahallesinin sosyal yapisini zenginlestirecegini belirten Baskan Çinar, verimli tarim arazileri, çaliskan ve misafirperver insanlarin huzur içerisinde yasadigi Kaynarca’nin güzelliklerine dogru ve planli yatirimlarla yeni güzellikler kazandiracaklarini dile getirdi.

Kaynarca Mahallesinin, sokak sagliklastirma projelerinin yani sira insaati devam eden sosyal tesis ve park alanlariyla farkli bir kimlige bürünecegini hatirlatan Çinar, “ Malatya’nin en eski yerlesim yerlerinden olan Kaynarca’yi daha nezih ve güzel bir görüntüye kavusturmak adina mahalle muhtarimiz ve mahalle sakinlerimizle yaptigimiz istisare toplantilarinda belirlenen talepleri teker teker yerine getiriyoruz. Bu bölgemizde uzun yillardir gerek kullanim gerekse de yagislardan dolayi dis cepheleri eskiyen evlerimizin ve binalarimizi sokak sagliklastirma projelerimizle daha güzel ve düzenli bir görüntüye kavusturuyoruz. Fadil Baba Camimizin yan tarafindaki alani ise yapimi devam eden sosyal tesis ve park projemizle nezih ve modern bir hüviyete ulastiracagiz. Ailelerimiz çocuklariyla birlikte buraya gelerek temiz, rahat ve ferah bir ortamda çayini kahvesini içebilecek, çocuklarimizda oyun parkinda keyifli anlar yasayacaklar. Bununla birlikte yesil alanlari ve dogal hayatiyla farkli bir güzellige sahip bu bölgemize yurt disindan gelecek olan misafirlerimizin de agirlanabilecegi güzel bir mekani bölgemize kazandiracagiz. Aydinlatmalari, fitness aletleri, otoparki, sosyal donati alanlari ve çocuk oyun gruplariyla Kaynarca mahallesine yeni bir yasam alani kurmus olacagiz. Bölgemizin güzelliklerine yeni güzellikler katacak degerli bir eseri daha Yesilyurt’umuza kazandirmis olacagiz. Insaatimiz planlandigi gibi ilerlemektedir, ekiplerimiz çok yogun çalisiyorlar. Hemsehrilerimiz yenilen caddelerde, farkli mimari ve tasarimla hizmete girecek olan sosyal tesislerimiz ve park alanimizda huzur ve güven içerisinde ikamet etmeye devam edecektir. Emegi geçen herkese tesekkürlerimi sunuyorum” diye konustu.

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar’a büyük ilgi gösteren mahalle sakinleri de, iletilen taleplerin yerine getirilmesinden büyük bir memnuniyet duyduklarini ifade edip, sokak sagliklastirma, sosyal tesis ve park projesi ve çevre düzenleme hizmetlerinden dolayi tesekkürlerini sundular.
Kaynak: İHA