Genel Sekreter Çelikel Belediyenin Hizmet Binalarini Gezdi

Van Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, büyüksehir belediyesi bünyesinde yer alan hizmet noktalarini gezerek incelemelerde bulundu.

Genel Sekreter Çelikel Belediyenin Hizmet Binalarini Gezdi
Sabah saatlerinde beraberindeki Genel Sekreter Yardimcisi Esiner Çetin ve ilgili sube müdürleri ile Sosyal Hizmetler Daire Baskanligina bagli asevini ziyaret eden Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel, burada yürütülen çalismalari inceledi. Van Büyüksehir Belediyesi olarak buradan çikan yemeklerin her türlü hijyen kosullarindan geçerek halka ulastirildiginin altini çizen Genel Sekreter Çelikel, çalisanlara alinan tedbirlerden ötürü tesekkür etti.

Daha sonra Sihke Caddesi’nde bes yildizli otel konforunda olan Van Büyüksehir Belediyesi Refakatçi Misafirhanesine geçen Genel Sekreter Çelikel, yetkililerden bilgi aldi. Hasta yakinlarindan da memnuniyetlerini soran Çelikel, ardindan Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi hizmet binasina geldi. Daire baskanligi bünyesinde bulunan dikis, nakis, el sanatlari, spor ve kuaförlük gibi kurslari inceleyen Çelikel, kursiyerlerle sohbet ettikten sonra buradan ayrildi.
Kaynak: İHA