Balikesir'de Huzur Operasyonlarinda 51 Sahsa Gözalti

Balikesir’de polis ekipleri il genelinde yaptiklari huzur operasyonlari kapsaminda 22 aranan sahsi yakaladi. Narkotik polisleri de 29 uyusturucu süphelisini gözaltina alirken, adli makamlara sevk edilenlerden 8 sahis tutuklandi.

Balikesir'de Huzur Operasyonlarinda 51 Sahsa Gözalti
Balikesir Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü görevlilerince genel güvenligi ve asayisi saglamak amaciyla il merkezi, Bandirma Edremit ve Savastepe ilçelerinde yapilan çalismalarda çesitli suçlardan aranan 22 sahis yakalanirken, adli makamlara sevk edilenlerden 4 sahis tutuklandi. Yapilan aramalarda 3 adet ruhsatsiz atesli silah ve bu silahlara ait 13 adet fisek, 7 adet ruhsatsiz tüfek ve bu tüfeklere ait 33 adet kartus ve 1 adet kurusiki tabanca ele geçirildi.

Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü görevlilerince uyusturucu madde ticareti, kullanimini ve sokak saticilarinin faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak 03.07.2021 tarihinde il merkezi, Ayvalik, Edremit, Bandirma ve Kepsut ilçelerinde yapilan 17 ayri çalismada, 29 süpheli sahis gözaltina alinirken, 4 sahis çikarildiklari adli makamlarca tutuklanirken, 25 ise haklarinda yapilan adli islemler sonrasi serbest birakildi. Olaylarla ilgili yapilan aramalarda; 330 adet sentetik ecza hap, 390,46 gram metamfetamin, 2,54 gram esrar 18,78 gram sentetik kannabinoid, 1 adet uyusturucu madde satisinda kullanilan dijital hassas terazi, 1 adet ruhsatsiz tüfek ve tüfege ait 11 adet kartus, 450 TL uyusturucu madde satisindan elde edildigi degerlendirilen para ve 2 adet uyusturucu madde içiminde kullanilan aparat ele geçirildi.
Kaynak: İHA