Trabzon Büyüksehir Belediyesinden Manavgat'a Yangin Söndürme Destegi

Trabzon Büyüksehir Belediyesi, Antalya'nin Manavgat ilçesindeki yangin söndürme çalismalarina destek olmak için 4 personel ve 2 araci bölgeye gönderdi.



Belediyeden yapilan yazili açiklamada, Trabzon Büyüksehir Belediyesinin gerek komsu sehirler gerekse de diger bölgelerde yasanan afetlere ilk destegi veren belediyeler arasinda yer aldigi belirtildi.

Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi ekiplerinin, Manavgat'taki yangin söndürme çalismalarina destek olmak amaciyla bölgeye sevk edildigi vurgulanan açiklamada, sunlar kaydedildi:

"Son günlerde ülkemizde birbiri ardina meydana gelen yanginlar hepimizi üzüntüye bogdu. Itfaiye Dairesi Baskanligimiza bagli 4 itfaiye personelimiz ve 8 tonluk 2 adet yangin arazözü, Antalya'nin Manavgat ilçesinde devam eden yangin söndürme çalismalarina destek vermek amaciyla bölgeye sevk edildi. Ülkemizin hangi kösesinde bir afet meydana gelse, Trabzon Büyüksehir Belediyesi orada olmaya devam edecek. Bir süre önce komsu sehirlerimizde yasanan sel ve heyelanlarin ardindan çok sayida personelimiz ve aracimizla temizleme çalismalarina en büyük destegi vermistik. Ekiplerimiz simdi de turizm merkezi Antalya'da meydana gelen ve tüm Türkiye'nin içini yakan yangin söndürme çalismalarinda yogun gayret gösterecek."

Kaynak: AA