Nevsehir'den Manavgat'a Bir Tir Yardim Gönderildi

Nevsehir Belediyesi tarafindan Antalya’nin Manavgat ilçesinde yangindan zarar görenler için gida ve ihtiyaç malzemelerinin bulundugu yardim tiri dualar esliginde gönderildi.

Nevsehir'den Manavgat'a Bir Tir Yardim Gönderildi


Nevsehir Belediyesi tarafindan baslatilan yardim kampanyasi kapsaminda hayirseverler sabah saatlerinden itibaren gida kolileri, bebek mamasi ve bezi, su, battaniye, hijyen paketleri gibi bölgede ihtiyaç duyulan malzemeleri belediye binasina getirdi. Hayirseverler tarafindan getirilen yardim malzemeleri belediye görevlilerince tira yerlestirilirken yardim tiri dualar esliginde Manavgat ilçesine gönderildi. AK Parti Il Baskani Ali Kemikkiran burada yaptigi açiklamada, "Nevsehir Belediyemiz tarafindan kisa sürede baslatilan kampanyaya vatandaslarimizin teveccühü ile bir tir yardim malzemesi yüklendi" dedi.

Kemikkiran, "Nevsehir Belediyesi yasanan afete kayitsiz kalmayarak çalisma baslatti. Kadirsinas Nevsehir halki da destegini verdi. Dua ediyoruz ki ülkemiz bir an önce bu sorunlardan kurtulur. Nevsehir halki olarak yarayi sarma konusunda her türlü gayreti göstermeye devam edecegiz." diye konustu.



Nevsehir Belediye Baskani Mehmet Savran’da gazetecilere yaptigi açiklamada Türkiye’nin yüregini yakan orman yanginlarindan zarar gören vatandaslara destek olabilmek amaciyla çalisma baslattiklarini belirtti.

Nevsehir halki ve is adamlarina desteklerinden dolayi tesekkür eden Savran, "Orman yanginlarina sebep olanlar kahrolsun. Belediyemiz itfaiye ekipleri Osmaniye ve Kozan’daki yanginlarin söndürme çalismasina katildi.

Simdi de Manavgat’a geçti. Bizim insanimiz yardimseverdir. Zorluklara karsi her zaman birlikte olur. Hazirlanan yardim tiri ile biz de bölgeye giderek halkimizin geçmis olsun dileklerini iletecegiz." dedi.

Yardim tiri, Il Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya tarafindan edilen duanin ardindan bölgeye ugurlandi.
Kaynak: İHA