Nevsehir Belediyesinden Manavgat'a Destek

Nevsehir Belediyesince, Antalya'nin Manavgat ilçesinde yangindan zarar görenler için gida ve ihtiyaç malzemeleri gönderildi.

Belediye tarafindan baslatilan kampanya kapsaminda hayirseverler, sabah saatlerinden itibaren gida kolileri, bebek mamasi ve bezi, su, battaniye, hijyen paketleri gibi bölgede ihtiyaç duyulan malzemeleri belediye binasina getirdi.

Malzemeler belediye görevlilerince tira yerlestirildi.

Belediye Baskani Mehmet Savran, gazetecilere, Türkiye'nin yüregini yakan orman yanginlarindan zarar gören vatandaslara destek olabilmek amaciyla çalisma baslattiklarini belirtti.

Nevsehir halki ve is insanlarina desteklerinden dolayi tesekkür eden Savran, "Orman yanginlarina sebep olanlar kahrolsun. Belediyemiz itfaiye ekipleri, Osmaniye ve Kozan'daki yanginlarin söndürülme çalismasina katildi. Simdi de Manavgat'a geçti. Bizim insanimiz yardimseverdir. Zorluklara karsi her zaman birlikte olur. Hazirlanan yardim tiri ile biz de bölgeye giderek halkimiza geçmis olsun dileklerini iletecegiz." dedi.

AK Parti Nevsehir Il Baskani Ali Kemikkiran da yangindan zarar görenlere geçmis olsun dileklerini ileterek, "Nevsehir Belediyesi, yasanan afete kayitsiz kalmayarak çalisma baslatti. Kadirsinas Nevsehir halki da destegini verdi. Dua ediyoruz ki ülkemiz bir an önce bu sorunlardan kurtulur. Nevsehir halki olarak yarayi sarma konusunda her türlü gayreti göstermeye devam edecegiz." diye konustu.

Gida ve ihtiyaç malzemeleri yüklü tir, Il Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya tarafindan edilen duanin ardindan bölgeye ugurlandi.

Kaynak: AA