Manavgat'ta Tedavi Parasi Yanan Kanser Hastasi Kadinin Yüzü Destek Telefonlariyla Güldü

Cemile Öner: 'Vatandaslarin destek telefonlari beni mutlu etti. Herkes bir isin ucundan tutacagini söyledi. 'Teyze üzülme, sana yardim edecegiz.' diyorlar' 'Canim sag olsun. O helal lokmaydi, alnimin teriydi. Yine olur insallah. Saldigim 2 küçükbas hayvani da mahalleme yakin bir bölgedeki arazide buldum'

Antalya'nin Manavgat ilçesindeki orman yangininda evi kullanilamaz hale gelen ve tedavisi için biriktirdigi parasini da kaybeden Cemile Öner, Türkiye'nin dört bir yanindan gelen destek telefonlariyla mutlu oldu.

AA muhabirinin duyurdugu hikayesiyle insanlari duygulandiran 60 yasindaki Cemile Öner'in kullanilamaz hale gelen evinin önünde bekleyisi sürüyor.

Öner, dünden bu yana bir çok ilden vatandasin telefonla kendisini arayarak üzüntüsünü paylastigini söyledi.

Mahallerine gelen insanlarin kendisine sarilarak teselli ettigini aktaran Öner, "Vatandaslarin destek telefonlari beni mutlu etti. Herkes bir isin ucundan tutacagini söyledi. 'Teyze üzülme, sana yardim edecegiz.' diyorlar. Telefonda arayan insanlarin acimi paylasmasi bile yüzümü güldürmeye yetti. Arayanlardan Allah razi olsun. Moralim düzeldi." ifadesini kullandi.

- "O helal lokmaydi, alnimin teriydi. Yine olur insallah"

Parasi tamamen yansa da sonradan yasananlarin kendisini duygulandirdigini anlatan Öner, "Canim sag olsun. O helal lokmaydi, alnimin teriydi. Yine olur insallah. Saldigim 2 küçükbas hayvani da mahalleme yakin bir bölgedeki arazide buldum." diye konustu.

Karaöz Mahallesi'ndeki yangin sirasinda kapisini kirarak evine girmeye çalissa da basarili olamayan Öner, "Kapinin hemen bitisigindeki yastigin içinde 15 bin liram var. Inegimi satmistim. Kanser hastasiyim, tedavimi olacagim." diyerek gözyasi dökmüstü.

Kaynak: AA