ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji Antalya Kampüsleri'nden Manavgat'a Destek

Demirciler, Gebeci, Asagiisiklar, Çeltikçi, Belenovasi, Hocali, Saraçli, Karaöz köylerini dolasan kampüs yetkilileri, köy muhtarlarinin yönlendirdigi özellikle engelli yangin magdurlarina ve ihtiyaç sahiplerine giyim, gida ve hasta bezi gibi malzemeler ulastirildi.

ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji Antalya Kampüsleri birlik olarak Antalya'nin Manavgat ilçesinde farkli noktalarda çikan yanginlardan etkilenen vatandaslar için ilk yardim elini uzatti ve kampüs araçlarina yüklenen yardim malzemeleri Manavgat köylerine ulastirildi.

ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji açiklamasina göre, Manavgat'ta meydana gelen yangindan etkilenen vatandaslar için harekete geçen ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji Antalya Kampüslerinin yetkilileri, ilk olarak Manavgat Belediyesi Yangin Dayanisma Merkezi'ne; ambalajli gida, bebek bezi, bebek mamasi, su, ayran ve hijyen malzemelerini teslim etti.

Manavgat'a bagli; Demirciler, Gebeci, Asagiisiklar, Çeltikçi, Belenovasi, Hocali, Saraçli, Karaöz köylerini dolasan kampüs yetkilileri, köy muhtarlarinin yönlendirdigi özellikle engelli yangin magdurlarina ve ihtiyaç sahiplerine giyim, gida ve hasta bezi gibi malzemeler ulastirdi.

Açiklamada görüslerine yer verilen ITÜ ETA Vakfi Doga Koleji yetkilileri, Manavgat ve çevresinde 18 farkli noktada çikan yangindan etkilenen ihtiyaç sahiplerine ulasmaya devam edeceklerini belirterek, "Yangindan etkilenen tüm canlilar ve ormanlar için büyük üzüntü duyuyoruz. Yanginin yaralarini en kisa zamanda sarmayi ve mutlu, saglikli günlerde bir arada olmayi umuyor, hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yakinlarina bassagligi, yaralilarimiza acil sifalar diliyoruz." açiklamasini yapti.
Kaynak: AA