Hirsizlik Süphelisi Kari-Koca Yakalandi

Kahramanmaras’in Elbistan ilçesinde, farkli tarihlerde gerçeklestirilen 7 ayri hirsizlik olayinin süphelisi olarak polis tarafindan yakalanan koca tutuklanirken esi ise savcilik ifadesinin ardindan serbest kaldi.

Hirsizlik Süphelisi Kari-Koca Yakalandi
Elbistan Ilçe Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, kentteki isyeri, pazar tezgahi ve seyyar saticida gerçeklesen hirsizlik olaylarinin fail ya da faillerini yakalamak için genis çapli arastirma baslatti. Yapilan detayli incelemenin sonucunda 7 ayri hirsizlik olayinin süphelisi olarak 30 yasinda M.Ö. ile 26 yasindaki esi F.T.Ö, polis ekipleri tarafindan kiskivrak yakalandi. Süphelilerden M.Ö’nün emniyette suç kaydinin bulundugu ve arandigi ögrenildi. Asayis Büro Amirligi ekipleri, süphelilerin ikametinde yaptiklari aramalarda soyulan isyerlerinden çalindigi degerlendirilen çok sayida elektrikli alet, telefon, televizyon, bilgisayar ile çaydanlik, düdüklü tencere gibi de mutfak gereçlerine el koydu.

Hirsizlik süphelileri kari-koca, emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Savcilik ifadesinin ardindan Sulh Ceza Mahkemesi’nde hakim karsisina çikarilan koca M.Ö, tutuklanarak Elbistan E Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumu’na gönderildi. Esi F.T.Ö. ise savcilik ifadesinin ardindan serbest birakildi.

Ilçedeki 7 ayri hirsizlik olayi, polisin yaptigi basarili çalismanin ardindan aydinlatilmis oldu.
Kaynak: İHA