Alaçati'da 1 Kisinin Öldügü Silahli Saldiriyla Ilgili 10 Tutuklama

Izmir’in Çesme ilçesinde, bir gece kulübünde meydana gelen ve müsterilerden Baran Parlak’in hayatini kaybettigi, bir çalisanin da yaralandigi silahli saldiriyla ilgili gözaltina alinan 14 süpheliden 10’u tutuklandi.

Alaçati'da 1 Kisinin Öldügü Silahli Saldiriyla Ilgili 10 Tutuklama
26 Temmuz’da saat 00.30 siralarinda Çesme ilçesi Alaçati Mahallesi 18001 Sokak’ta bulunan bir gece kulübünde meydana gelen olayda, iddiaya göre gece kulübüne alinmayan bir grup taskinlik çikardi. Gece kulübü personeliyle yasanan arbedenin ardindan, grup bölgeden ayrildi. Ilerleyen saatlerde plakasiz beyaz bir otomobil ile gece kulübünün önüne gelen süpheliler, tabancayla rastgele 7 el ates etti ve olay yerinden kaçti.

Gece kulübüne müsteri olarak gelenlerden Baran Parlak (23) içeri kaçtigi sirada sag arka kaburgasina mermi isabet ederken, mutfak çalisani A.B. ise basina isabet eden mermi kovani ile yaralandi.

Parlak’i kanlar içerisinde görenler durumu saglik ve polis ekiplerine bildirdi. Saglik ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapilan Parlak ve A.B., Çesme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesine kaldirildi. Durumu agir olan ve Dokuz Eylül Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesine sevk edilen Parlak, tüm müdahalelere ragmen yasamini yitirdi. A.B.’nin ise durumunun iyi oldugu ögrenildi.

10 tutuklama

Olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatan Izmir Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, çevredeki güvenlik kamerasi görüntülerini incelemeye aldi. Sorusturma kapsaminda 14 süpheli gözaltina alindi. Emniyetteki islemlerinin ardindan Çesme Adliyesine sevk edilen süphelilerden 10’u tutuklanarak cezaevine gönderildi. Süphelilerden 4’ü ise adli kontrol sarti ile serbest birakildi.
Kaynak: İHA