Baskan Aktas'tan Gözü Yasli Kadina Yardim Eli

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, Antalya’nin Manavgat ilçesindeki yanginda esyalarini kaybettigi için gözyaslarina bogulan kadin için harekete geçeceklerini açikladi. Baskan Aktas, “Gözyaslarini Bursa’dan paylastik. Hissettigin yükü de hafifletecegiz evellallah. Kaybettigin çeyizlerinin yerine yenilerini biz koyacagiz” dedi.

Baskan Aktas'tan Gözü Yasli Kadina Yardim Eli
Türkiye’nin cennet bölgelerinde meydana gelen yanginlar tüm ülkeyi gözyaslarina bogarken, yangin bölgesinden gelen görüntüler yürek burkmaya devam ediyor. Antalya’nin Manavgat ilçesindeki yanginda, evinin yandigini gören bir kadinin feryatlari ise birçok insani derinden etkiledi. Talihsiz kadin gözyaslari içinde telefonun diger ucundaki kisiye, “Böyle is mi olur Allah’im? Böyle aci mi olur Allah’im? Daha yaniyor, kalmamis bir sey, ne yapacagiz? Hiçbir seyimiz kalmadi. Nerede kalacagiz? Nerede kalacagiz? Dayanilir mi buna? Yavrumun çeyizleri, cigerlerimin çeyizleri yandi" diye feryat etti. Görüntüler birçok kisiyi derinden yaralarken, Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas da kadinin üzüntüsüne sessiz kalamadi. Baskan Alinur Aktas, magdur olan kadina yardim edeceklerini sosyal medya hesabindan duyurdu.

“Gözyaslarini Bursa’dan paylastik”

"Giden bir sey yok güzel ablacigim Allah’in izniyle” diyen Baskan Alinur Aktas “Siz sag olun yeter. Gözyaslarini Bursa’dan paylastik. Hissettigin yükü de hafifletecegiz evellallah. Kaybettigin çeyizlerinin yerine yenilerini biz koyacagiz. Senin emegini karsilamaz ama olsun. Yeter ki sizin caniniz sag olsun" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA