Yangin Çikarma Iddiasi Mahalleyi Ayaklandirdi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde bir grup genç, yangin çikarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracin önünü kesti. Çikan kavgada 1 kisi biçakla yaralanirken, jandarma ekipleri kavgaya karisan 2 kisiyi gözaltina aldi.

Yangin Çikarma Iddiasi Mahalleyi Ayaklandirdi
Alinan bilgiye göre, Hocali Mahallesi’nde bir grup genç, bir araçta bulunan 2 kisinin yangin çikarma bahanesiyle geldikleri iddiasiyla araci durdurmak istedi. Iki kisi ve gençler arasinda tartisma yasanmaya basladi.

Kavgaya dönen tartismada durdurulan araçtaki bir kisi, mahalle gençlerinden birisini biçakla yaraladi. Yasanan arbede ve kavga görüntülerinin sosyal medyadan yayinlanmasinin ardindan bölgeye diger mahalle sakinleri de geldi. Yaralanan genç, ambulansla hastaneye kaldirilirken, jandarma ekipleri biçaklama olayina karisan 2 süpheliyi gözaltina aldi. Gözaltina alma sirasinda da mahalleli süphelileri vermek istemedi. Jandarma tarafindan kalabalik grubun arasindan alinan süpheliler araca bindirildi. Ekipler Karaöz Koyu girisine geldiginde ise kalabalik bir grup jandarma aracinin önünü kesti. Öfkeli grup, jandarma aracindaki sahislarin kendilerine verilmesini isterken, kalabalik her geçen dakika daha da artti.

Jandarma ve polis ekipleri, arbedeyi önlemek için zaman zaman biber gazi kullanirken, aracin etrafini saran kalabalik grubun sik sik terör aleyhinde slogan attigi görüldü.

Olay sebebiyle bölgeye takviye jandarma birlikleri ve özel harekat polisleri sevk edildi.
Kaynak: İHA