Hizan Kaymakami Yelek'ten Bayram Ziyaretleri

Hizan Kaymakami Muhammed Ikbal Yelek, Kurban Bayrami dolayisiyla sehit ailelerini ve uygulama noktalarindaki güvenlik görevlilerini ziyaret etti.

Ilçenin Yenikent Mahallesi'nde sehit güvenlik korucusu Abdülhamit Özcan'in oglu Cevdet Özcan'i evinde ziyaret eden Yelek, ailenin bayramini kutlayarak talep ve sorunlarini dinledi.

Bayramlarin, milletin manevi degerlerinin ve tarihin derinliklerinden gelen yardimlasma ve dayanisma geleneginin en güzel yasandigi müstesna zamanlar oldugunu kaydeden Yelek, milletin huzur ve güven içinde yasamasi için büyük fedakarliklarda bulunan sehit ailelerini ve gazileri her zaman hatirlamanin, acilarini paylasmanin, hasta, engelli ve muhtaçlara yardim etmenin herkesin görevi oldugunu belirtti.

Daha sonra Gayda Üçyol mevkisindeki uygulama noktasini ziyaret eden Yelek, güvenlik güçleriyle bayramlasti.

Çalismalar hakkinda bilgi alan Yelek, "Salgin döneminde yogun mesailerine ragmen özveriyle görev yapan, gecesiyle gündüzüyle bizler için her türlü sorumlulugu alan fedakar güvenlik güçlerimizle bayramlastik. Rabbim her daim güçlü ve hazir kilsin. Huzur ve güvenligimiz için nöbette olan tüm güvenlik güçlerimizin bayramini kutluyor, görevlerinde kolayliklar diliyorum." dedi.

Yelek'e, Ilçe Jandarma Komutani Binbasi Abdulkadir Yagar, Emniyet Amiri Vekili Yasin Yilmaz, Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi (SYDV) Müdürü Mustafa Korkmaz eslik etti.

Kaynak: AA