TBMM Baskani Sentop'tan Kurban Bayrami Mesaji Açiklamasi

'Duamiz odur ki aziz milletimizin birlik ve dirligi ebedi olsun, yeryüzü iyilik, merhamet ve adalet yurdu olsun'.

TBMM Baskani Mustafa Sentop, Kurban Bayrami mesajinda, "Duamiz odur ki aziz milletimizin birlik ve dirligi ebedi olsun, yeryüzü iyilik, merhamet ve adalet yurdu olsun." ifadesini kullandi.

Sentop, Kurban Bayrami dolayisiyla yayimladigi kutlama mesajinda, bütün dünya ile birlikte Türkiye'de de hayati etkileyen yeni tip koronavirüsün gölgesinde bir bayrami daha kutlamanin buruk sevincinin yasandigini belirtti. Meclis Baskani Sentop, mesajinda sunlari kaydetti:

"Hangi hal içinde olursak olalim, bayramlarimizin bizi tazeledigini, duygularimizi toplumsal bir sevinç anina çevirdigini biliyoruz. Birbirimize biraz daha anlayis ve arttirilmis bir hosgörü ile yaklastigimiz bayram günlerinde, hayatimizin akisi da kisa süreligine degisiyor. Bayram bilinci bütün kötümserliklerimizin üzerine bir sünger çekip bizi adeta yeni bir baslangiç noktasina, yeni bir umut kapisina getiriyor. Kurban Bayramimizin sizin, sevdiklerinizin, ülkemizin ve Islam aleminin huzur, baris ve refahina vesile olmasini dilerken, her birinizi kalpten selamliyorum. Duamiz odur ki aziz milletimizin birlik ve dirligi ebedi olsun, yeryüzü iyilik, merhamet ve adalet yurdu olsun. Cenab-i Hak bayram sevincimizi daim etsin."

Kaynak: AA