Çameli'da Yaz Kur'an Kursu Ve Kurban Hazirliklari Gözden Geçirildi

Denizli’nin Çameli ilçesinde Vekaletle Kurban Organizasyonu ve Yaz Kur’an Kursu istisare toplantisi düzenlendi. Toplantida gerekli hazirlik ve çalismalar görüsülerek sonuçlar karara baglandi.

Çameli'da Yaz Kur'an Kursu Ve Kurban Hazirliklari Gözden Geçirildi


Diyanet Isleri Baskanligi ve Türkiye Diyanet Vakfi’nin organize ettigi “Vekaletle Kurban Organizasyonu” ve "Yaz Kur’an Kurslari" Çameli tanitim, istisare ve seminerleri Merkez Çarsi Camii’nde gerçeklesti. Kur’an-i Kerim tilavetiyle baslayan toplantiya ilçe müftüsü vekili ve vaizi Fatih Bütün ve tüm din görevlisi hocalar katildi.

Genel gündem, Yaz Kur’an Kurslariyla ilgili genel bilgilerinden sonra Diyanet Isleri Baskanligi tarafindan hazirlanan sunuma geçildi. Ilçe Müftülügünün Sosyal Medya ve Haber Koordinatörü Muhammed Hafit Kayhan’in yaptigi sunumda vekaleten Kurban programinin amaci, partner kuruluslar, kurban fiyatlari, bagis yollari, kesim ve dagitim islemleri, istatistiki veriler ve diger bilgilere yer verildi.



Ayrica toplantinin ikinci oturumundan itibaren ilçedeki Kur’an kursu ve camilerde yürütülen tüm yaygin din egitimi faaliyetlerini koordine etmek, egitim faaliyetlerinin mevzuata ve baskanligin egitim anlayisina uygun sekilde yürütülmesini saglamak için, gerekli hazirlik ve çalismalar görüsülerek sonuçlar karara baglandi.
Kaynak: İHA