Vali Günaydin 15 Temmuz Sehitlerinin Ailelerini Ziyaret Etti

Kayseri Valisi Sehmus Günaydin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsaminda, Sehit Komiser Yardimcisi Cennet Yigit ve Sehit Komiser Yardimcisi Kübra Doganay’in ailelerini ve sehitlerin kabirlerini ziyaret etti.

Vali Günaydin 15 Temmuz Sehitlerinin Ailelerini Ziyaret Etti
Ilk olarak Bünyan ilçesinde bulunan Sehit Komiser Yardimcisi Cennet Yigit’in ailesini ziyaret eden Vali Günaydin, “Sehidimizin kahramanligini ve sizlerin fedakarligini aziz milletimiz asla unutmayacaktir” diye konustu.

Sehit Komiser Yardimcisi Cennet Yigit’in kabrini de ziyaret eden Vali Günaydin, sehidin mezari basinda dua ederek mezarina karanfil birakti.

Daha sonra Yesilhisar ilçesinde bulunan Sehit Komiser Yardimcisi Kübra Doganay’in ailesini ziyaret eden Vali Günaydin, sehidin ailesiyle bir süre sohbet ederek, “Her zaman sehit ailelerimizin ve gazilerimizin yaninda olacagiz, sehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacagiz” dedi.

Sehit Komiser Yardimcisi Kübra Doganay’in da kabrini ziyaret eden Vali Günaydin, sehidin kabrinde dua edip karanfil birakti.

Ziyaretleri sirasinda Vali Sehmus Günaydin’a, Il Jandarma Komutan Vekili Yarbay Murat Nesed Büyüker, Il Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Bünyan Kaymakami Ömer Sahin, Bünyan Belediye Baskani Özkan Altun, Yesilhisar Kaymakami Fatih Bayram, Yesilhisar Belediye Baskani Halit Tasyapan eslik etti.
Kaynak: İHA