Fabrika Önünde Patlayan Dogalgaz Kutusu Alev Alev Yandi

Kocaeli’nin Basiskele ilçesinde bir fabrikanin önünde patlayan dogalgaz kutusu alev alev yandi. Alevler fabrikaya siçramadan itfaiye ekipleri tarafindan söndürüldü.

Fabrika Önünde Patlayan Dogalgaz Kutusu Alev Alev Yandi
Olay, Kocaeli’nin Basiskele ilçesi Yuvacik Mahallesi Bursa Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, cadde üzerinde bulunan bir tel örme fabrikasinin önünde bulunan çöpler bilinmeyen bir sebeple alevlere teslim oldu. Alevlerin siçradigi fabrika önündeki dogalgaz kutusuna siçradi. Alevlere teslim olan dogalgaz kutusu bir anda patladi.

Alevleri gören vatandaslar durumu hemen 112 Acil Yardim ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangini söndürmek için çalisma baslatti. Ekipler tarafindan yapilan müdahale ile alevler fabrikaya çikmadan söndürüldü.

Alevleri görüce durumu 112 Acil Yardim ekiplerine bildirdigini söyleyen Necati Yaman, "Içeride yazihanede otururken bir vatandasin dükkanin yaniyor demesiyle fark ettik. Ardindan itfaiyeye haber verdik. Yanginin nasil çiktigini bilmiyorum” dedi.

Yanginla ilgili inceleme baslatildi.

(Gönül Efe/IHA)
Kaynak: İHA