Adim Adim Takip Edip Genç Kiza Dehseti Yasatti

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde takip ettigi genç bir kizi ormana götürüp saldiran sahis, direnen genç kizi basina tasla vurarak agir yaraladi.

Adim Adim Takip Edip Genç Kiza Dehseti Yasatti
Olay, Kocaeli’nin Gebze ilçesi Pelitli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gittigi dershaneden evine dönmek için halk otobüsüne binen A.A. (17) isimli genç kiz, evine yaklasik 200 metre kala, kendisini uzun süredir takip eden yabanci uyruklu A.M.’nin (20) saldirisina ugradi. Genç kizi tenha yoldan ormanlik alana dogru çeken sahis, önce genç kiza saldirdi. Genç kizin direnmesi üzerine de sahis, yerden aldigi tasla genç kizin kafasina darbeler indirmeye basladi.



Önce saldirdi, sonra yardim çagirdi

Bayilan genç kizi yol kenarina tasiyan zanli, yoldan geçen bir arabayi durdurarak ormanlik alanda baygin halde genç bir kiz buldugunu söyleyerek yardim çagirmalarini istedi. Bu sirada evine dogru giden genç kizin erkek kardesi, yol kenarinda kiz kardesini görünce durumu hemen babasina haber verdi. Arabasiyla olay yerine gelen baba Metin A., kizini ilk olarak kendi arabasina bindirdi. Daha sonra bölgeye sevk edilen ambulansi gören baba, dehseti yasayan genç kizini saglik ekiplerine teslim etti. Agir yarali olarak ambulansa alinan genç kiz, tedavi edilmek üzere özel bir hastaneye kaldirildi. Yogum bakim ünitesinde tedaviye alinan genç kizin hayati tehlikesinin devam ettigi ögrenildi.

Adim adim takip etmis

Öte yandan jandarma ekipleri, genç kizi bu hale getiren sahsi yakalayabilmek için çalisma baslatti. Bölgedeki is yerlerinin güvenlik kameralarini didik didik inceleyen jandarma ekipleri, genç kizi A.M. isimli sahsin, adim adim takip ettigini tespit etti. Yapilan incelemelerin ve takibin ardindan A.M. isimli sahis ekipler tarafindan yakalanarak gözaltina alindi. A.M. isimli sahis, sorgusu yapilmak üzere jandarma komutanligina götürüldü.

Rahat tavirlari dikkat çekti

Süpheli sahsin genç kizi takip ettigi anlar bir marketin güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Görüntülerde genç kizin her zaman yemegini verdigi sokak köpegiyle birlikte yürüdügü, A.M. isimli sahsin da onu takip ettigi görülüyor. Görüntülerin devaminda sahsin, kizini ambulansa bindiren acili babanin yanina giderek geçmis olsun dedigi anlar yer aliyor. Daha sonra süpheli sahis, markete girerek su ve limonata aliyor. Sahsin rahat tavirlari dikkat çekerken, alisverisini yapip marketten çikan sahis, olay yerinden uzaklasiyor.

“Benim kizim su anda ölüm döseginde”

Sahsin evine 2 dakikalik mesafede kizina yaklasik 1 saat 45 dakika boyunca iskence ettigini söyleyen acili baba Metin A. “Benim kizim su anda ölüm döseginde, hastanede yatiyor. Kizima bu iskenceyi yabanci uyruklu birisi yapmis. Evine gelirken yolda arkasindan kosarak gelip, ormanda tecavüz etmeye yeltenmis. Kizimi bogmus, kafasina taslar vurmus. Yaklasik 1 saat 45 dakika kizima ormanda iskence yapmis. Evime 2 dakika mesafede oluyor bu olay. Olayi yapan sahis, kizimi yola sürüklemis, oradan bir arabayi durdurmus. O arabada durunca sagdan soldan herkes gelmis” dedi.



“Biz, çocuk yolda kriz geçirmis, kafasini kendisi vurdu saniyoruz”

Olayi gerçeklestiren sahsin da kizini ambulansa bindirirken yanlarinda oldugunu söyleyen Metin A., “Kizimi ilk olarak arabaya götürdük ambulans gelene kadar beklemesin diye. O kisi ambulansin orada bana da geçmis olsun demis. Ambulans gidene kadar bekledik, o esnada komsular geçmis olsun diyordu. O da geldi geçmis olsun dedi.

Biz çocuk yolda kriz geçirmis, kafasini kendisi vurdu saniyoruz. Biz sonradan jandarmanin yaptigi arastirma sonucu olayin böyle oldugunu anladik. Kendisi de zaten suçunu itiraf etmis. Su anda kendisi karakolda” diye konustu.

Kaynak: İHA