Isçi Servisine Silahli Saldiri Açiklamasi 4 Yarali

Kocaeli’nin Çayirova ilçesinde bir sahis, 1 ay önce yol verme sebebi ile kavga ettigi vatandasin kullandigi isçi servisinin önünü kesip kursun yagmuruna tuttu. Isçi servisindeki 4 kisi yaralanirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatti.

Isçi Servisine Silahli Saldiri Açiklamasi 4 Yarali
Olay, Kocaeli’nin Çayirova ilçesi Akse Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Selami B. idaresindeki 41 P 2938 plakali isçi servisi caddede seyir halindeyken, 41 P 5337 plakali bir bir isçi servisi önünü kesti. Araçtan inen sürücü, cebinden çikarttigi tabanca ile Selami B. idaresindeki isçi servisine ates açmaya basladi.

Yasanan olayda isçi servisinde bulunan sürücü Selami B., Adil K., Arif D., Enes K. yaralandi. Isçi servisinde bulunan vatandaslar kanlar içinde kalirken, eli silahli sahis olay yerinden kaçti.

Yaralilar hastanelere kaldirildi

Olayi gören vatandaslar durumu hemen 112 Acil Yardim ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida saglik ve polis ekibi sevk edildi. Kisa süre sonra olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan ilk müdahaleleri yapilan yaralilar çevredeki hastanelere kaldirildi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri ise bölge güvenlik önlemi alarak, inceleme baslatti.

1 ay önceki yol kavgasi silahli saldiri ile bitti

Ekipler tarafindan olay yerinde yapilan incelemelerde çok sayida mermi kovani bulundu. Ekipler tarafindan silahli saldirgan kisa süre sonra yakalanarak gözaltina alindi. Öte yandan, silahli saldirgan ile Selami B. arasindan yaklasik 1 ay önce yol verme sebebi ile kavga çiktigi ve yolda tekrar karsilasinca silahli saldiriyi düzenledigi ögrenildi.

Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.
Kaynak: İHA