Antalyali Çiftçiye Hiç Gitmedigi Istanbul'dan 20 Farkli Trafik Cezasi Geldi

Antalya’da çiftçilik ile geçimini saglayan bir kisiye, araci ile hiç gitmedigi Istanbul’dan 3 ay içinde 20 ayri trafik cezasi geldi. Gelen cezalar karsisinda adeta canindan bezen çiftçi Hüseyin Salli, “Ben Istanbul’a hiç gitmemis bir insanim. Istanbul’un yolunu zaten bilmem. Bu cezalar karsisinda kendimi bir tuhaf hissettim. Geçmedigim yollardan geçti gösteriliyor” sözleri ile yasadiklarini anlatti.

Antalyali Çiftçiye Hiç Gitmedigi Istanbul'dan 20 Farkli Trafik Cezasi Geldi
Antalya’nin Elmali ilçesinde çiftçilik yapan Hüseyin Salli’ya (47) hayatinda hiç gitmedigi Istanbul’dan 20 farkli trafik cezasi geldi. Kendisine ait 07 SU 545 plakali Tofas marka araci ile bugüne kadar Antalya disina hiç çikmayan Salli, gelen cezalar karsisinda adeta hayatindan bezdi. Salli’ya ilk ceza 09 Nisan 2020 tarihinde Mahmutbey istasyonunda geldi. Diger cezalar ise 3 ay içerisinde farkli tarihlerde Ikitelli, Istoç, Fenertepe güzergahlarindan geldi. Son ceza 09 Haziran tarihinde Istoç yolunda geldi. Gelen cezalar hakkinda Elmali Cumhuriyet Bassavciligina basvuruda bulunan çiftçi, cezalarin iptal edilmesini istiyor.

“BU CEZALAR KARSISINDA KENDIMI BIR TUHAF HISSETTIM”

Gelen cezalar karsisinda saskina dönen Salli, “Ben Antalya’nin Elmali ilçesinde yasayan bir çiftçiyim. Ben Istanbul’a hiç gitmemis bir insanim. Istanbul’un yolunu zaten bilmem. Ben mahallemde çiftçilik yapiyorum. Ama bana Istanbul tarafindan farkli yerlerden ceza gelmis. Ben bu cezalarin nedenini bir türlü bilemiyorum. Bu cezalar karsisinda kendimi bir tuhaf hissettim. 20 farkli ceza gelmis. Geçmedigim yollardan geçti gösteriliyor” sözlerine yer verdi.

(Ertugrul Gün/IHA)
Kaynak: İHA