AK Parti Usak Il Baskanligi Özel Çocuklara Eglence Düzenledi

AK Parti Usak Il Baskanliginca düzenlenen "Özel Çocuklarimiza Özel Eglence" programi kapsaminda basta engelli çocuklar olmak üzere Usakli çocuklar, çesitli etkinliklerle eglendi.

Bir Eylül Stadyumu'nda düzenlenen programda, kurulan oyun parkurlarinda eglenen çocuklar, ayni zamanda çesitli tiyatro oyunlarini izledi.

Programa katilan AK Parti Usak Milletvekili Mehmet Altay, Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin ve AK Parti Usak Il Baskani Fahrettin Tugrul çocuklarla ayak tenisi ve top oynadi.

Burada konusma yapan Altay, herkesin salgin döneminde çok sikildigini ve salginin etkisini daha da yitirmesiyle birlikte çok daha güzel günlerin gelecegini söyledi.

Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin ise normallesme dönemiyle birlikte belediye olarak çocuklar için birçok etkinligi hayata geçireceklerini kaydetti.

Çocuklarin gülen yüzlerinin kendisini çok mutlu ettigini aktaran AK Parti Usak Il Baskani Fahrettin Tugrul, "Çocuklarimiz bizim gelecegimiz. Biz gelecegimizi onlara emanet edecegiz. Çocuklarimiz için Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan önderliginde gece gündüz demeden çalisiyoruz. Çocuklarimizin mutlulugu için çalismaya da devam edecegiz." dedi.

Öte yandan çocuklarin ailelerinin de katildigi halat çekme yarisi gibi etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak: AA