AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Karaaslan, Edirne'de Yöresel Ürünler Pazari'ni Ziyaret Etti

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Çevre, Sehir ve Kültür Baskani Çigdem Karaaslan, Edirne'nin Kesan ilçesinde Yöresel Ürünler Pazari'ni gezdi.



Edirne programi kapsaminda, Valilik ve Kesan Belediyesinin destegiyle açilan pazarda tezgahlari gezen Karaaslan, Kesan Sepetçi Kadin Girisimi Üretim ve Isletme ile Trakya Emekçi Kadinlar kooperatiflerince hazirlanan yöresel ürünleri inceledi.

Karaaslan, gazetecilere yaptigi açiklamada, pazarda kadinlara yönelik çok güzel bir istihdam imkani saglandigini söyledi.

Kadinlarin ürettiklerini pazarda tanitma ve satma imkani buldugunu anlatan Karaaslan, "Kesan Belediyesinin de destek verdigi Yöresel Ürünler Pazari çok önemli bir hizmet olmus. Inaniyorum ki çok kisa sürede revaçta olacaktir. Artik insanlar Kesan'dan 'Ugramadan geçmeyelim.’ diyecek. Kesan'in degerlerini, kadin eliyle burada görmüs olacaklar." dedi.

Karaaslan'a, Kesan ziyaretinde, TBMM Kadin Erkek Firsat Esitligi Komisyonu Baskani, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yildiz ve Kesan Belediye Baskani Mustafa Helvacioglu da eslik etti.

Kaynak: AA