Kültür Ve Turizm Bakani Ersoy Giresun'da Gezi Ve Incelemelerde Bulundu

Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere bugün Giresun’a geldi.

Kültür Ve Turizm Bakani Ersoy Giresun'da Gezi Ve Incelemelerde Bulundu
Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, Giresun Valisi Enver Ünlü, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu’nun da aralarinda bulundugu heyet tarafindan ögle saatlerinde Ordu-Giresun Havaalaninda karsilandi. Bakan Ersoy, Giresun Valiligi ve AK Parti Il Baskanligi’ni ziyareti sonrasinda Giresun Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye baskanlik binasi girisinde Baskan Aytekin Senlikoglu, baskan yardimcilari, birim amirleri ve belediye meclis üyeleri tarafindan karsilanan Bakan Ersoy, daha sonra baskanlik makamina geçerek Baskan Senlikoglu ile bir süre sohbet etti.

Bakan Ersoy’u Giresun’da agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getiren Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu, Giresun’un yesil dogasiyla deniziyle, tarihi ve kültürel degerleriyle bir turizm kenti oldugunu ancak bu zamana kadar turizmden hak ettigi payi alamadigini anlatarak Bakan Ersoy’a basta Giresun Adasi, Kalesi ve Gedikkaya olmak kentte hayata geçirmeye hazirlandiklari projelere iliskin bilgiler verip destek talebinde bulundu.

Bakan Ersoy ise bugüne kadar gerçeklestirdigi çalismalardan dolayi Belediye Baskani Senlikoglu’nu kutlayarak çalismalarinda basarilar diledi ve Giresun turizminin gelismesi için Bakanlik olarak her türlü destegi verecegini söyledi.

Ziyaret Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu’nun Bakan Ersoy’a hediye takdim etmesinin ardindan sona erdi.

Belediyenin dis cephe giydirme projesini inceleyen ve bu çalismadan dolayi Baskan Senlikoglu’nu tebrik eden Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy daha sonra kale incelemelerinin ardindan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayrami kutlamalarina katildi.

Bakan Ersoy, Giresun Adasi’nda yaptigi incelemelerin ardindan Giresun’dan Trabzon’a hareket edecek.
Kaynak: İHA