Denizcilik Ve Kabotaj Bayrami'nin 95. Yili

Ordu’nun Fatsa ilçesinde 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayrami’nin 95. yili nedeniyle deniz sehitleri anisina denize çelenk birakildi.

Denizcilik Ve Kabotaj Bayrami'nin 95. Yili
Fatsa Liman Baskanligi organizesinde gerçeklesen program kapsaminda, bir yatla Fatsa açiklarina giden protokol mensuplari, deniz sehitleri anisina denize çelenk biraktilar. Fatsa Kaymakami Ömer Lütfi Yaran, törende yaptigi açiklamada, “1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayrami, bütün denizcilerimiz için özel bir gün. Kabotaj haklarimizi kazandigimiz gün. Dolayisiyla bunu her yil kutluyoruz. Pandemiden dolayi bu sene yarismalarimiz yok. Sehitlerimiz için çelengimizi biraktik. Kutlamalarimiz çelenk birakma ile kisitli oldu. Insallah önümüzdeki yil her yil yaptigimiz gibi kutlamalarimiza devam ederiz. Bu vesile ile tüm deniz sehitlerimize ve gazilerimize saygilarimizi sunuyoruz. Insallah salgin belasindan kurtulup, önümüzdeki bayramlarda çok daha güzel kutlamalar yapariz” dedi.

Programa ayrica, Fatsa Belediye Baskan Yardimcisi Ruhi Özbay, Cumhuriyet Savcisi Nusret Atacan, Ilçe Emniyet Müdürü Sercihan Barutçu, Liman Baskani Hüseyin Senel, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Latif Bayram ve ilgililer katildi.

Kaynak: İHA