Pakistan'in Ankara Büyükelçisi Gazi, AA'yi Ziyaret Etti

Pakistan’in Ankara Büyükelçisi Muhammed Sirus Seccad Gazi, Anadolu Ajansi Genel Müdürlügünü ziyaret etti.

Pakistan'in Ankara Büyükelçisi Gazi, AA'yi Ziyaret Etti
Büyükelçi Gazi’yi, AA Yönetim Kurulu Baskani ve Genel Müdürü Serdar Karagöz ile AA Genel Müdür Yardimcisi ve Genel Yayin Yönetmeni Yusuf Özhan agirladi.

Karagöz, Gazi’yi agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek Büyükelçi Gazi'ye, AA’nin küresel haber yapilanmasi ve çalismalari hakkinda bilgi verdi.

Anadolu Ajansinin dünyaya haberleri bizzat yasandigi yerden verdiginin altini çizen Karagöz, AA'nin "haberin en güvenilir kaynagi" olma hedefini sürdürdügünü vurguladi.

Büyükelçi Gazi de iki ülke iliskilerini gelistirmenin önemine dikkati çekerek bunda medyanin ve özellikle de Anadolu Ajansinin oynadigi rolün önemine isaret etti.

Türkiye'de görev yaptigi yaklasik 4 yil boyunca Anadolu Ajansinin gelisimini izleme olanagi buldugunu ifade eden Gazi, Pakistan halkinin AA'nin yayinlarindan memnun oldugunu belirtti.

AA Genel Yayin Yönetmeni Özhan da AA'nin haber stratejisi, hedefleri ve faaliyetleri hakkinda detayli sunum yaparak dünyanin önde gelen medya kuruluslarinca kullanilan, AA foto muhabirlerinin imzasini tasiyan fotograflardan örnekler paylasti.

Karagöz ve Gazi, görüsmenin sonunda birbirlerine sembolik hediyeler verdi.

Kaynak: AA